recreatieve atletiekvereniging

  • Uncategorised

Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Orion Venlo

Doelstelling

Orion stelt zich ten doel het bevorderen van de loopsport. Wij verzorgen diverse trainingen, zes dagen per week, in Venlo of in Blerick. Iedereen kan bij ons op zijn/haar niveau trainen. Onze leden trainen voor het deelnemen aan wedstrijden of louter om hun conditie te verbeteren of op peil te houden.  

Contributie

De contributie voor het lidmaatschap van Orion bedraagt € 35 per jaar. Voor nieuwe leden die lid worden tussen 1 januari en 30 juni is de contributie € 35. Voor nieuwe leden die lid worden tussen 1 juli en 31 december is de contributie € 17,50. Voor een wedstrijdlicentie verwijzen we je naar de KNAU, daar wij niet zijn aangesloten bij de Atletiekunie.  

Lid worden?

Behalve een minimumleeftijd van 18 jaar is er geen drempel voor het lidmaatschap van Orion. Heb je langdurig niet gesport, laat je dan voor je gaat trainen eerst medisch onderzoeken door bijvoorbeeld je huisarts of een Sport Medisch Adviescentrum. Je mag bij ons een maand vrijblijvend meetrainen voordat je lid wordt.

Nog 2 weken tot aan de Venloop.....
 
Zaterdag duurloop vanaf Boostenhof! (Gewoon een lekker lange tocht door de Boekend en omgeving, dus geen parcoursloop!)
55 of 105 minuten in de bekende niveaugroepen. Be there!