recreatieve atletiekvereniging

 

Orion Venlo

De voorinschrijving is gesloten. De startnummers zijn definitief toegekend. Klik op onderstaande afbeelding voor een lijst van alle deelnemers (gesorteerd op achternaam). Na-inschrijven kan op de dag van de wedstrijd, vanaf 9:00 tot een half uur voor aanvang van de betreffende afstand. De Gebroeders van de Laar Bridge to Bridge Run wordt door RAV Orion jaarlijks georganiseerd in oktober. Op 22 oktober 2017 wordt alweer de 12e editie gelopen. Deze recreatieve wedstrijdloop heeft de afgelopen edities zijn naam al gevestigd door het prachtige parcours langs de Maasoevers van Blerick en Venlo, over de vernieuwde Stadsbrug met de Wachters van Tajiri en de Zuiderbrug. Een unieke loop die van zich doet spreken door de gezellige sfeer bij start en finish en door de vele toeschouwers langs het parcours en een deelnemersveld van ca. 800 lopers. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen kiezen tussen afstanden van precies 5 km en 10 km. Ben je 13, 14 of 15 jaar? Dan mag je ook deelnemen aan de 5 km-loop.

Op de wedstrijddag kunt u uw startnummer al ophalen in 't Raodhoes vanaf 09:00 uur. Tevens is dan na-inschrijven mogelijk tot een kwartier vóór aanvang van de wedstrijd. Het programma op de wedstrijddag ziet er als volgt uit:

vanaf 09:00 uur: afhalen startnummers in 't Raodhoes
vanaf 09:00 uur: beperkt na-inschrijven in 't Raodhoes
10:30 uur: start 5 km loop (vanaf 13 jaar)
11:30 uur: start 10 km loop (vanaf 16 jaar)
11:45 uur: prijsuitreiking 5km, in de grote zaal van 't Raodhoes
13:00 uur: prijsuitreiking 10 km, in de grote zaal van 't Raodhoes

Alle deelnemers ontvangen direct na de finish een herinnering (medaille).

 De Rabobank Venlo e.o. Business Run is voor uw bedrijf een prima gelegenheid om een sportieve prestatie met het personeel of relaties te leveren. 
 Door gezamenlijke deelname en mogelijke gezamenlijke voorbereiding kan de Rabobank Venlo e.o. Business Run binnen uw bedrijf een bron van inspiratie  worden.  Ook is het een prima gelegenheid eens collega’s van andere bedrijven in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Een gezellige dag is gegarandeerd!  
 De Rabobank Venlo e.o. Business Run zal worden gehouden voor zowel de 5 als ook de 10 kilometer. 
 Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.
 De bruto tijden van de eerste drie personen die over de finish komen tellen mee in de uitslag van de Rabobank Venlo e.o. Business Run.
 Deelnemers aan de Rabobank Venlo e.o. Business Run doen automatisch mee in het individuele klassement.
 
Wat zijn de kosten de business run:
Het inschrijfgeld bedraagt  € 75 per team (3 tot 5 personen).
 
Wat bieden we u als bedrijven team:
  • De deelnemende bedrijven worden vermeld op deze website; 
  • De teams worden in 't Raodhoes opgevangen;
  • Als herinnering ontvangt u een leuke team-foto;
  • Aparte kleedruimte in 't Raodhoes;
  • Alle teams strijden om de Orion bokaal, hiervoor is een aparte prijsuitreiking voor de winnende teams;
  • Consumptiebonnen;
  • Een onvergetelijke sportieve dag!
Inschrijven:
Bent u geïnteresseerd om als team deel te nemen aan de Rabobank Venlo e.o. Business Run? Dan kunt u zich aanmelden via het online aanmeldformulier. U geeft het aantal teams per afstand aan. Na het versturen hiervan ontvangt het bedrijf een bevestiging per e-mail en wordt een e-mail naar de organisatie gestuurd.
Na controle van de gegevens door Orion wordt aan het bedrijf een unieke persoonlijke toegangscode toegewezen en het bedrijf ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
Het bedrijf kan nu zelf de teamsamenstelling samenstellen (toevoegen, wijzigen en verwijderen) tot de uiterlijke wijzigdatum.
Wijzigingen kunt u per emial doorgeven aan het wedstrijdsecretariaat.

Klik hier om in te schrijven


Wenst u nadere informatie?
 
Stuur dan hier een e-mail naar ons wedstrijdsecretariaat@orionvenlo.nl
Wij nemen dan contact met u op.
  • 1
  • 2