recreatieve atletiekvereniging

Orion Venlo

Klik op onderstaande afbeelding voor het wedstrijdreglement.

Het inschrijfgeld voor de Nieuwjaarsloop bedraagt in de voorinschrijving € 7,00. Het inschrijfgeld bij na-inschrijving bedraagt € 10,00. Na-inschrijven kan op de wedstrijddag tot 30 minuten voor de start. Klik hieronder om meteen in te schrijven, en ontvang een gratis handdoek met opdruk (let op: zolang de voorraad strekt!)


Doorverkoop of overdracht van startbewijs is mogelijk; de aanbieder en de ontvanger regelen dit onderling. Geef de wijziging wel door aan het wedstrijdsecretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de prestatie correct in de uitslagen kan worden verwerkt. 

Afmelden: Indien u zich heeft ingeschreven maar daarna besluit niet deel te nemen, kunt u zich afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eenmaal geïnde inschrijfgelden worden niet terugbetaald.
De Nieuwjaarsloop is afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers. Ze hebben taken als parcoursopbouw en -bewaking, verkeersregelaars, wedstrijdchips afknippen, startnummers uitgeven etc. Wil je hier ook een bijdrage aan leveren, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de wedstrijddag kunt u uw startnummer al ophalen in de Boostenhof vanaf 09:00 uur. Tevens is dan na-inschrijven mogelijk tot een half uur vóór aanvang van de wedstrijd. Het programma op de wedstrijddag ziet er als volgt uit:

vanaf 09:00 uur: afhalen startnummers in de Boostenhof 
vanaf 09:00 uur: beperkt na-inschrijven in de Boostenhof 
11:00 uur: start 5.000 m (vanaf 13 jaar) en tevens start 10.000 m (vanaf 16 jaar) op de Heymansstraat, voor de bakkerij
12:30 uur: prijsuitreiking 5 en 10 km in de Boostenhof 

Alle deelnemers ontvangen direct na de finish een herinnering (medaille).
  • 1
  • 2