recreatieve atletiekvereniging

  • Actueel
  • Zwembootcamp woensdag 30 augustus

Zwembootcamp woensdag 30 augustus

De Orionvakantie is bijna voorbij; 1 september beginnen we weer met de reguliere trainingen. Maar.... je kunt al ietsje eerder weer in actie komen: woensdag 30 augustus wordt er een actieve spectaculaire ZWEMBOOTCAMP georganiseerd!
Locatie: het mooie Buitenbad Groot Venlo aan de Drie Decembersingel 52a Blerick. De poort gaat om 18.45 uur open.

De bootcamp is voor iedereen toegankelijk en iedereen kan op zijn eigen nivo meetrainen. Oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid, durf en vooral FUN wisselen elkaar af in een razend tempo zowel in als buiten het zwembad.

Een zwemdiploma is VERPLICHT (geen controle maar eigen verantwoordelijkheid) en deelname is op eigen risico.

Kleedadvies: normale sportkleding en sportschoenen die nat mogen worden. Optie is om een zwembroek/badpak onder de sportkleding aan de doen. Neem droge kleren mee voor na de bootcamp. Kleedruimtes zijn aanwezig en douchen is mogelijk (muntje te koop bij de horeca voor 50 cent).

Na de bootcamp is het terras van het zwembad geopend voor een kop koffie of een ijsje.

Omdat er kosten zijn verbonden aan de huur van het zwembad betalen Orionleden eenmalig 4 euro. Introducees/niet leden betalen 8 euro, te voldoen voor aanvang bij de trainers (svp gepast betalen). Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
.

Kijk hier naar de foto’s van de zwemboocamp van juni 2016: http://myalbum.com/album/VyUHyXQI5R7d


Tot woensdag 30 augustus, sportieve groet Leon