recreatieve atletiekvereniging

  • Actueel
  • Trainingsweekend 2018 (voor leden)

Trainingsweekend 2018 (voor leden)

Omdat het afgelopen trainingsweekend in Zoutelande zo’n succes was hebben is besloten om in 2018 een wederom een trainingsweekend te organiseren, dit keer  in de Belgische Ardennen.

De keuze is gevallen op groepsaccommodatie Le Mont Saint Jacques www.groepsaccommodatie-ardennen.be in de buurt van Trois Pont.

De groepsaccommodatie Le Mont Saint Jacques beschikt over 34 slaapplaatsen die we kunnen uitbreiden tot maximaal 60 slaapplaatsen. Verder is er een sauna, jacuzzi en een zwembad aanwezig om te stramme spieren te verwennen.

Dit is echt een super locatie en om die reden snel volgeboekt. Daarom heeft de organisatie al een datum gekozen en gereserveerd.

Het trainingsweekend vindt plaats van vrijdag 8 t/m zondag 10 juni 2018

Programma:

Vrijdag 8 juni:
Vertrek rond 15.00 uur met eigen auto’s
Na aankomst rustig de eerste training te lopen.
Warme maaltijd en gezellige avond.

Zaterdag 9 juni:
ochtendtraining met accent op techniek.
lunch hierna  vrije keuze; mountainbiken (op eigen kosten) of lange duurloop of gewoon relaxen

Zondag 10 juni:
Nog een laatste training af waarna na de lunch de terugreis wordt aanvaard.

Chefkok Ger en zijn assistent Xander zullen weer voor culinaire hoogstandjes zorgen

Zin om mee te gaan?
De kosten voor dit unieke weekend zullen ongeveer € 150,00 bedragen. Deze aanbieding geldt alleen voor Orionleden.

Opgave kan door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aanbetaling van 75 euro
Opgave is definitief na aanbetaling van € 75,00 op ibannr. NL50 SNSB 093.14.43.601 t.n.v. J.P.H. Wilmer Venlo

Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en woonplaats (verplicht voor de Belgische toeristenbelasting) en of je beschikking hebt over vervoer.

We gaan ervan uit dat we makkelijk 34 deelnemers hebben maar bij 60 zit het echt vol dus reageer op tijd.

Namens de organisatie,
Jos Wilmer
Hans Franssen
Herman Lemmen
Xander Wassen (assistent kok)
Ger van Rooij (kok)