recreatieve atletiekvereniging

Nieuwe Orionkleding!

Een kledingcommissie heeft zich de afgelopen tijd gebogen over een nieuw ontwerp voor ORION hardloopkleding. Naast kleur en model is ook gekeken naar het materiaal en de functionaliteit van de kleding. Met trots kunnen we jullie nu de nieuwe kleding presenteren! Zoals voorgaande jaren is er keuze uit een singlet, een t-shirt, een longsleeve en een windjack. Alles is van het merk Rogelli. De prijzen zijn heel redelijk, en ORION biedt tijdelijk een actiekorting van € 10,- per persoon (dus niet per besteld shirt)!

Je kunt van 16 oktober tot en met 13 november de kleding bekijken en passen bij Het Loopcentrum in VENLO (Koninginnesingel 7). Enkele trainers zullen de kleding showen tijdens de duurloop op zaterdag 3 november en tijdens de Bridge to Bridge Run op 21 oktober zul je de nieuwe shirts en jack kunnen bewonderen in ‘t Raodhoes.

Je kunt de kleding bestellen bij Het Loopcentrum in Venlo. De korting van € 10,- ontvang je van onze penningmeester retour door de kassabon in te scannen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je bankgegevens.

Getoonde afbeeldingen zijn herenmodellen; er zijn natuurlijk ook damesmodellen verkrijgbaar!

*de getoonde prijzen zijn exclusief de actiekorting*

Vóór de kerst kun je de kleding afhalen bij Het Loopcentrum in Venlo. Je ontvangt hierover bericht.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en we jullie binnenkort allemaal kunnen bewonderen in Orion-blauw! Zo kun je hardlopen in comfortabele loopkleding en laat je zien dat je lid bent van de gezelligste hardloopvereniging van Venlo!