recreatieve atletiekvereniging

  • Actueel
  • Zwembootcamp woensdag 10 juli!

Zwembootcamp woensdag 10 juli!

Woensdag 10 juli, 19.00 uur: Orion Zwembootcamp!

Een actieve spectaculaire zwembootcamp! Locatie: het mooie Buitenbad Groot Venlo, adres Drie Decembersingel 52a Blerick.

Het zwembad is regulier tot 19.00 uur geopend en daarna kunnen wij direct gaan spetteren in het water. De bootcamp is voor iedereen toegankelijk en iedereen kan op zijn eigen niveau meetrainen. Oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid, durf en vooral FUN wisselen elkaar in een razend tempo zowel in als buiten het zwembad af.

Een zwemdiploma is VERPLICHT (geen controle maar eigen verantwoordelijkheid) en deelname is op eigen risico. 
Kleedadvies: normale sportkleding en sportschoenen die nat mogen worden. Optie is om een zwembroek/badpak onder de sportkleding aan de doen. Neem droge kleren mee voor na de bootcamp. Kleedruimtes zijn aanwezig en douchen is mogelijk (muntje kopen bij de horeca 50 cent). Na de bootcamp is het terras van het zwembad geopend voor een kop koffie of een ijsje. Omdat er kosten zijn verbonden aan de huur van het zwembad betalen Orionleden eenmalig 4 euro. Introducees/ niet leden betalen 8 euro, te voldoen voor aanvang bij de trainers (svp gepast betalen). Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reactie op facebookbericht.

Kijk hier naar de foto’s van de zwembootcamp van juni 2016: http://myalbum.com/album/VyUHyXQI5R7d

Tot woensdag 10 juli! Sportieve groet Leon