recreatieve atletiekvereniging

  • Actueel
  • De Orion vakantie is weer voorbij! | NIEUWS

De Orion vakantie is weer voorbij! | NIEUWS

De (school)vakantie zit er alweer bijna op en dat betekent dat we weer vol energie aan het hardlopen zijn! Vanaf deze week zijn de officiële Oriontrainingen weer gestart. 

Zondag 22 september is de jaarlijkse activiteitendag. Een ultieme gelegenheid om je sportmaatjes ook eens te treffen als je níet aan het hardlopen bent. Er is door de commissie met veel enthousiasme en inzet een hele leuke dag georganiseerd, waarvan we hopen dat vele leden (en hun partners) zich voor opgeven! Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan vóór 1 september. Kijk voor meer info in de verstuurde nieuwsbrief of op de website (nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur even een berichtje!)

Op 20 oktober is de jaarlijkse Gebroeders van de Laar Bridge to Bridge run. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een Jeugdloop georganiseerd. 500 meter voor lopertjes van 4 tm 6 jaar en 1000 meter voor lopers van 7 tm 12 jaar. Vanaf 13 jaar is het mogelijk de 5 km te lopen. De 10 km is voor iedereen van 16 jaar en ouder. Wij zouden het super vionden als er veel orionleden aan de Bridge to Bridge Run meedoen, als loper of als vrijwilliger! Orionleden, laat je zien! 

 

Wij hebben er weer veel zin in en hopen je snel weer te zien!