Orionvenlo

Recreatieve atletiekvereniging

Nieuws

Belangrijke datums voor de maand mei, zet deze vast in je agenda:

 

Woensdag 10 en 24 mei, 19.00 uur: Orionbootcamp

Woensdag 31 mei, 19.00 uur: Zwembootcamp (indien zwembad beschikbaar is en weersomstandigheden dit toelaten)

 

Vrijdag 12 mei, 21.30 uur: Orion nighttrailrun.

 

Meer informatie over locaties en kledingadvies volgen op de Orionsite. Vragen of opmerkingen mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sportieve groeten Leon Geeraets

 

 

BAANTRAINING VRIJDAGOCHTEND

Vanaf vrijdag 7 april is de baantraining op de vrijdagochtend verplaatst van 10:00 uur naar 9:00 uur. Met een hopelijk mooie lente en zomer voor de boeg is het tijdstip, mede op verzoek van de renners, met een uur vervroegd.

Wil je ook een keer mee komen trainen? Dat kan! Kijk in de trainingskalender voor alle trainingen en meld je aan als proeflid!

 

Trainingskalender: http://www.orionvenlo.nl/index.php/trainingskalender

Aanmelden proeflid: http://www.orionvenlo.nl/index.php/leden/457-aanmelden-voor-een-proefperiode

 

Jullie hebben waarschijnlijk al opgemerkt, dat de laatste tijd geen uitslagen meer zijn gepubliceerd van Orionleden die aan wedstrijden hebben meegedaan. We willen graag uitleggen waarom dat zo is. Webmaster Henk Goertz is jaren geleden begonnen met het publiceren van deze uitslagen op de website. Dat was een super mooi initiatief van Henk, en hij heeft er vele uren heel veel werk aan gespendeerd (dank daarvoor Henk!).

 

Het is erg veel en tijdrovend werk, en zeker nu met de ontwikkeling van de nieuwe website (en die wordt erg mooi!), ontbreekt het ons aan tijd om dit, in ieder geval voorlopig, voort te zetten. We bekijken nu welke mogelijkheden er zijn om bepaalde uitslagen van belangrijke wedstrijden in Venlo en omgeving op de nieuwe website te plaatsen.

 

We vragen begrip voor deze keuze, en werken keihard om de nieuwe website over niet al te lange tijd “live” te laten gaan. We houden jullie op de hoogte!

 

 

 

Hartelijke groet, webmasters Orion

De voorjaarseditie van de Orionzin komt er aan! Heb je nieuws of wil je iets kwijt, mail dan je bijdrage voor 1 maart naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Namens de redactie (Jasper Peeters en Louis Schouren) alvast bedankt!

Omdat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de voetenvegers bij Health & Racketclub (goed zo allemaal!!) is in overleg besloten er nog twee bij te plaatsen. Zo gezegd, zo gedaan. Nu is er geen ontkomen meer aan . Met dank aan Harold en Wies!

 

 

Paul Driessen (voorzitter) en Minette van den Ham (P.R.) zullen tijdens de algemene ledenvergadering op 17 maart a.s. aftreden. Zij stellen zich niet herkiesbaar.

 

Het bestuur is daarom op zoek naar kandidaat bestuursleden. 

 

Mocht je interesse hebben, dan kun je dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je informatie over de vacatures dan kun je contact opnemen met Paul Driessen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /06-12387088) of Minette van den Ham ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /06-45626717

 

Tot voor de aanvang van de vergadering kunnen kandidaten zich aanmelden bij een van de bestuursleden. Een kandidaat kan ook voorgedragen worden door tenminste drie leden.

 De uitnodiging voor de jaarvergadering op 17 maart a.s. is per mail verzonden. Agenda en verslag van de vorige keer zijn meegestuurd. Heb je geen mail ontvangen? Check dan of je misschieN een nieuw mailadres hebt? Geef het door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan sturen we de uitnodiging alsnog aan je toe. We hopen op een grote opkomst! 

 

Zondag 12 maart vindt de Berdenloop plaats, en in het weekend van 25 en 26 maart de Venloop. Beide evenementen zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Voor de Berdenloop kun je contact opnemen met Jacques Daelen, 06-30944948. Wil je vrijwilliger worden bij de Venloop, ga dan naar http://www.venloop.nl/vrijwilligers en meld je aan!

 

  

Er is besloten géén nieuwe datum te plannen voor de Nieuwjaarsloop. Had jij je ingeschreven? Dan heb je inmiddels via mail het bericht ontvangen dat je automatisch kostenloos bent ingeschreven voor de Gebr. van de Laar bridge tot Bridge Run op 22 oktober.

 

 

Een mooi evenement om naar uit te kijken!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Om er een échte Orionsite van te maken, zijn we nog op zoek naar foto's voor de nieuwe site. Heb je foto's, stuur ze dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Samen met de bouwer van de website zullen we uit de ingestuurde foto's een selectie maken die geschikt en zijn voor de site. 

 

Orion wordt gesponsord door