Orionvenlo

Recreatieve atletiekvereniging

Op de (waarschijnlijk) tweede zondag van november 2017 vindt deze marathon van Athene plaats. Dat klinkt misschien nog ver weg, maar toch willen we jullie uitnodigen om eens na te denken over een eventuele deelname aan deze marathon. We gaan uit van een 5-daagse georganiseerde reis (door een erkend reisbureau) met 4 overnachtingen en incl. vlucht, ontbijt, starterspakket, vervoer, etc.

 

Omdat de reis- en verblijfkosten (inschrijving, vliegreis en verblijf) naar verwachting rond de 650 euro p.p. gaan bedragen, willen we jullie als deelnemers in de gelegenheid stellen om voor deze reis te sparen. Dit sparen is op vrijwillige basis. Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag in één keer te voldoen. Mocht je besluiten om te gaan sparen, dan is er per deelnemer eenmalig een openingsbedrag van 50 euro vereist. Tot 1 januari 2017 heb je recht op teruggave van het volledige spaarbedrag. Na 1 januari 2017 is teruggave niet meer mogelijk, omdat we dan als organisatie financiële verplichtingen aangaan met de touroperator. In dat geval moet je aanspraak maken op je annuleringsverzekering, of een vervanger zoeken die bereid is om de reis van je over te nemen.

 

Voor meer informatie over de marathon lees hier verder.

 

Mocht je graag meer willen weten, of je alvast willen aanmelden, dan kun je via de mail contact opnemen met Jos Wijnhoven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Orion wordt gesponsord door