Orionvenlo

Recreatieve atletiekvereniging

Bij het plaatsje Well ligt het Reindersmeer. Opwaaiend stuifzand en helder blauw water..... 

Wat is trailrunbootcamp? Een rondje Reindersmeer is ongeveer 8 km. Dat rondje trailrun gaan we niet aan een stuk trailrunnen maar tussendoor gaan we op een aantal mooi plekjes langs het meer uitdagende kracht, coördinatie en ‘spelletjes’ doen.

Zoals jullie gewend zijn bij de Orionbootcamps kan iedereen op zijn eigen niveau meetrainen. Iedere deelnemer wordt door de trainers (Winni en Leon) geprikkeld om op zijn/haar eigen niveau aan de oefeningen mee te doen.
De trailrunbootcamp is gratis en alleen voor Orionleden. Opgeven kan door te reageren op het facebookbericht of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het Reindersmeer is vanaf de Boekend ongeveer 30 minuten rijden. Verzamelen om te carpoolen op de parkeerplaats bij de Health & Racketclub, we rijden om stipt 9 uur richting Reindersmeer en starten dan om 09.30 uur met de trailrunbootcamp. De trailrunbootcamp duurt tussen de anderhalf en 2 uur. Daarna rijden we terug richting H&R, omstreeks 12 uur weer terug.

Carpoolen dienen jullie zelf te regelen dus reageer op bericht als je kunt rijden en of je nog plaats over hebt. Ik stel voor dat de chauffeurs een kleine vergoeding (2,50) krijgen van de meerijders.
Adres voor je navigatie: Bosserheide 3e, 5855EA te Well. Neem voor jezelf wat de drinken/eten mee (gevulde koffiekannen mag ook ).

 

 

Kledingadvies: normale hardloopkleding (eventueel trailschoenen).
Heb je nog vragen dan mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Sportieve groetjes Leon Geeraets

Orion wordt gesponsord door