recreatieve atletiekvereniging

Bridge to Bridge Run

Via onderstaande link zijn de foto's te zien die gemaakt zijn tijdens de Gebr. van de Laar Bridge to Bridge Run 2017. Klik op de afbeelding om de foto's te bekijken. De foto's zijn gemaakt door Jolanda Reijnen. 


Via onderstaande link zijn de uitslagen van 2017 te raadplegen. Klik hiervoor op de afbeelding. 


De Gebroeders van de Laar Bridge to Bridge Run wordt door RAV Orion jaarlijks georganiseerd in oktober. Op 22 oktober 2017 werd alweer de 12e editie gelopen. Deze recreatieve wedstrijdloop heeft de afgelopen edities zijn naam al gevestigd door het prachtige parcours langs de Maasoevers van Blerick en Venlo, over de vernieuwde Stadsbrug met de Wachters van Tajiri en de Zuiderbrug. Een unieke loop die van zich doet spreken door de gezellige sfeer bij start en finish en door de vele toeschouwers langs het parcours en een deelnemersveld van ca. 800 lopers. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen kiezen tussen afstanden van precies 5 km en 10 km. Ben je 13, 14 of 15 jaar? Dan mag je ook deelnemen aan de 5 km-loop.

Wij hebben een parcours van exact 5 en 10 km. Na de start op de Antoniuslaan in Blerick lopen we richting de Stadsbrug. Op de Eindhovenseweg gaan we rechtsaf de Stadsbrug met de wachters van Tajiri over. Daarna lopen we via de kruising op de Venlose kant van de Stadsbrug naar het fietspad van de Professor Gelissensingel langs de Venlose Maasoever en achter het VieCurie ziekenhuis naar de Zuiderbrug . We lopen de Zuiderbrug over en volgen het fietspad tot de van Boerlostraat, daar gaan we rechtsaf en vervolgen onze weg linksaf het fietspad op tussen de Molenbossen en de Maas. Dit fietspad op de Blerickse Maasoever blijven we volgen tot "Bij de Oude Gieterij", daar gaan we linksaf (omhoog) naar de Baarlosestraat, dan rechts naar de Pontanusstraat, welke overgaat in de Antoniuslaan (Finish). De 10 kilometerlopers lopen twee rondes. De kilometeraanduiding is op het parcours aanwezig.

Parcoursrecords:
5 km vrouwen: 18:25 An Lenders (2016)
5 km mannen: 15:37 Milco Hahury (2015)
10 km vrouwen: 36:20 Christine Venhuizen (2016)
10 km mannen: 31:21 Tecle Mekonen (2016)
 
Route: 
Klik op de afbeelding voor de route:
b2b 2016 parcours

Sponsor

logo gebroeders van de laar