Orionvenlo

Recreatieve atletiekvereniging

De Gebr. van de Laar Bridge to Bridge Run wordt door RAV Orion jaarlijks georganiseerd op de laatste zondag van de herfstvakantie. Op 21 oktober 2012 wordt de 7e editie gelopen. Klik op hier voor de vernieuwde website!

Informatie: voor overige informatie over de Bridge to Bridge Run kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Basisscholen in Blerick en directe omgeving zullen begin september flyers voor de leerlingen en inschrijfformulieren voor de teamloop ontvangen.


  • Inschrijving controleren: wilt u kijken of uw inschrijving is verwerkt? Ga dan naar controle inschrijving.

  • Kleedgelegenheid: er is kleedgelegenheid in 'T RAODHOES, er is echter geen douchegelegenheid.


Voor verbetering van de parcoursrecords zijn de volgende prijzen beschikbaar: 5km vrouwen resp. mannen ieder € 35 en 10km vrouwen resp. mannen ieder € 70. Sponsor van de parcoursrecords is Café De Paerdskoel, Antoniusplein 3 Blerick.

Parkeren: de gehele dag gratis parkeren mogelijk (i.v.m. geen koopzondag) op het Laurentiusplein, het Schepenenplein, het Lambertusplein en het Antoniusplein e.o. in Blerick. Deze bevinden zich op ± 5 minuten loopafstand van de start.


Orion wordt gesponsord door